Book online
26 91 81 71
Book syn

Dækhotel - hjulskift

Lt motorservice, dækhotel, hjulskift

"Dækopbevaring uden besvær!"

Kender du fornemmelsen af at ønske mere plads i garagen, kun for at opdage, at bilens dæk optager halvdelen? Eller når skiftet fra vinter- til sommerdæk nærmer sig, og forhindringer står i vejen for en smidig proces?

Frigør dig fra alt bøvlet! Lad os tage os af din dækopbevaring.

Vi garanterer korrekt opbevaring af dine hjul på vores dæk hotel:

  • Vi inspicerer slidmønsteret på dine dæk.
  • Vi kontrollerer fælge og dæk for eventuelle fejl.
  • Vi justerer dæktrykket efter montering.
  • Vi holder dig opdateret og kontakter dig, når det er tid til at skifte hjulene eller erstatte dækkene.

Ved at opbevare dine dæk korrekt i forhold til vejrforholdene forlænger du levetiden på dem. Husk, dine dæk er afgørende for din sikkerhed på vejen!

Prisen for vores dæk opbevaring er kun 150 kr. pr. sæson pr. hjulsæt. Giv dine dæk den opmærksomhed, de fortjener, og spar plads og tid med vores professionelle dæk opbevaring service."

Book online her.

"Smidig overgang til sommerdæk!"

Når temperaturen stiger til mellem 5-7 grader eller omkring påske, er det ideelle tidspunkt til skift til sommerdæk. Den største risiko for sne og glatte veje er forbi, og for at sikre dig en problemfri oplevelse, kan du allerede nu booke tid til dit dækskift. Sæt en dato i din kalender og undgå ventetid!

Hvis du ikke benytter vores dæk hotel, men blot ønsker at skifte hjul eller få nye dæk, er det naturligvis også en mulighed. Vi kan håndtere de fleste dækstørrelser og mærker, og vores team står klar til at hjælpe dig.

Prisen for vores dækskift service er kun 350 kr. Gør dig klar til den kommende sæson med en smidig overgang til dine sommerdæk. Book din tid nu og sikre dig optimal kørsel i varmere vejr!"

Book online her.

Falck dækskift.

Book dækskift online, via Falck Vejhjælp appen eller ved at ringe til dem på 70 25 04 80. Med appen på din mobil, så har du vejhjælps pakken lige ved hånden og skal ikke til at lede efter de forskellige oplysninger, når uheldet er ude.

Det eneste du skal bruge er dit kundenummer. Du finder dit kundenummer på din regning fra Falck.

Vi er Falck bonusværksted og det gælder både for bil dækskift og motorcykel dækskift. Falck står for alt besværet med at skifte dine dæk og de sørger for at de bliver skiftet ved et af Bonusværkstederne. Lt motorservice er i blandt Falcks valg af bonus værksteder. 

- læs mere her