Book online
26 91 81 71
Book syn

Mc værksted

LT Motorservice mc værksted

Motorcykler i udstillingen

Stor faglig viden.

På mc værkstedet, møder du Lasse, der med en baggrund som uddannet motorcykel mekaniker hos Masi Motor i Holbæk og Sayjes i Nykøbing har stor erfaring inden for området. Vi  servicere ikke kun, vi fejlfinder og reparere også de fleste motorcykel mærker.  Udover det med at skrue, så har Lasse i årene fra 2008-2010 været at finde til diverse trackday arrangementer og til DM i 2008, 2009 og 2010.

Alt i alt møder du en motorcykel mekaniker med en stor og nørdet viden inden for de 2 hjulede, hvilket i sidste ende kommer kunderne til gode.

LT Motorservcie kan håndtere de fleste motorcykel mærker og vi bruger kun kvalitets reservedele og olieprodukter til din motorcykel. Skulle du have specielle ønsker, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan tage en snak om det. Vi går ikke på kompromis med mellemløsninger.

Priser på motorcykel reservedele, motorcykel dæk, olier og arbejdsløn er yderst konkurrencedygtig, og jeg laver gerne et tilbud til dig. Store motorcykler, ældre som nye, små eller store reparationer, hos os er det vigtigt at behandle alle kunder ens og med et smil.

Har du brugt motorcykel og ved du at der er ting der skal laves inden den skal synes, så klare vi også den. Det er blot at give os et kald, så vi kan få booket den. Det hele foregår ved en indlevering og du er fri for at skulle undvære din motorcykel af flere omgange.

Ud over værksted, tilbyder vi også vinteropbevaring af din motorcykel. Vinteropbevaring foregår i opvarmede lokaler og vi har ingen krav til at der skal laves service eller andre ting imens vi passer på den. Men selvfølgelig servicere vi gerne din motorcykel imens vi passer på den og vi kan også montere tilbehør eller andre ønsker undervejs. Nu når den alligevel står stille, kan du lige så godt benytte vinter månederne til at vi gør den køreklar til en ny sæson.

Vi sælger og køber brugte motorcykler og du er altid mere end velkommen til at kigge forbi udstillingen, til en kop kaffe og en snak.

Vi se frem til at se dig og din motorcykel på værkstedet.